If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само пури пуша ) именно заради ъпдейтите
за сега 2 от които на стойност 2 бона не съм монтирал ))
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Още от снимките не ми вдъхва доверие. Мисля, че ще е голям скрапер.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Eдин чичка я кара може би малко повече от две години в Плевен.Иначе колата е с кърджалийска регистрация и е сива мишка -16-ки джанти , ниско ниво на оборудване , със сигурност не е юркана , но какво и е точното техническо състояние не мога да кажа.Повечето време я виждам да стои пред блок на ул."Дойран".
Е аз не очаквам да е фул екстри за тея пари , хем ми се кара 159 хем ми е тънък джоба ,но ако е здрава и наистина е на зор...
Иначе пише че има темпомат,а не виждам ръчка, но не знам как е при 159 дали има допълнителна или си е от копче на тая за мигачите..
P.S. Колега alfageorgi ,ако не ти е проблем да я огледаш малко по-отблизо като човек имащ такава,че наистина си мисля да я грабна стига да нее пълен дроб...
Допълнителен лост е за темпомата и е под този за мигачите. Според мен ако си толкова зорлия за 159-ка, по-добре си избери някоя поне около 10 - 11 бона и разликата, която не ти достига винаги може някоя банкова или небанкова институция да ти я покрие от няколко месеца до няколко години - според възможностите ти. 7500 е много апетитна оферта .., но да не излезе после да и "робуваш" на тази кола.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Точно ме притеснява ,че е апетитна ,но може да ми приседне после
Сега дилемата е дали наистина колата си струва и пича е на зор както е писал или си е просто трик от старите ленти за да си продаде боклука.
Определено бих покарал 159 (мечта ми е да е черна) , но не и на всяка цена и после да си патя от мераците си.
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Точно ме притеснява ,че е апетитна ,но може да ми приседне после
Сега дилемата е дали наистина колата си струва и пича е на зор както е писал или си е просто трик от старите ленти за да си продаде боклука.
Определено бих покарал 159 (мечта ми е да е черна) , но не и на всяка цена и после да си патя от мераците си.
Еми отидете я вижте. Все ще има някой колега в региона дето е наясно .. да я прегледа, да я диагностицира и т.н. 159-ката .. не знам какво очакваш от нея конкретно, но си е съвсем нормален автомобил, няма нищо кой знае какво в нея необикновено.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Просто са красиви Иначе очаквам да е в състояние в което няма да ми се налага поне първата година да сменям цялата предница ,турбото или съединител с демфер,тоест да няма належащи фрапиращи ремонти по основните и възли. То е ясно,че един ден се стига до смяната на някой от тези елементи,въпросът е да не са веднага след покупката и да нее накуп,че така колата се плаща 2 пъти.
П.С. не мога да разбера как един долен носач струва колкото комплекта съединител за тая кола.....
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Просто са красиви Иначе очаквам да е в състояние в което няма да ми се налага поне първата година да сменям цялата предница ,турбото или съединител с демфер,тоест да няма належащи фрапиращи ремонти по основните и възли. То е ясно,че един ден се стига до смяната на някой от тези елементи,въпросът е да не са веднага след покупката и да нее накуп,че така колата се плаща 2 пъти.
П.С. не мога да разбера как един долен носач струва колкото комплекта съединител за тая кола.....
Той струва, но аз не знам някой да е сменял. Сигурно има, но не познавам такъв. Т.е. това не е 156
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment